Startsida

 Information
 Karta
 Bli Medlem

 Deltagarna
 Bildgalleri
 Gästbok

 Kontakta Fredrik

Information
Säsong 2012: 13 augusti 2012 till 17 december 2012

Träning sker på Sveaskolans gympasal, Måndagar mellan klockan 19:00-20:30


Vi är med i ÖDIBF's forum

ÖDIBF's innebandy motionsgrupp har äntligen begåvats med ett eget diskussionsforum. Eftersom diskussionsforum ligger hos ÖDIBF's hemsida så krävs det att du registrerar dig som forumanvändare. Det gör du genom att klicka på "Forum" i menyn ovan och därefter på "registrera" när en ny sida dyker upp.


Örebro Dövas IBF

Vi är med i ÖDIBF!

Vi har gått med hos ÖDIBF (Örebro Dövas innebandyförening) från och med höstterminen 2009. Efter att kommunen hade återigen "chockhöjt" sina lokalhyror för privata motionärer inför den nya säsongen, så har vi insett att det är omöjligt att fortsätta som oberoende och privat innebandygrupp. Istället kommer vi nu att vara en underavdelning till ÖDIBF, en etablerad innebandyförening i Örebro, och det ger många fördelar att ha ett medlemskap hos dem: billigare avgifter, idrottsförsäkringar, tidningen Dövsport och andra förmåner. Dessutom får man som motionär utvecklas sig och kunna få chansen att spela i seriespel, SM hos föreningen m.m.

Med hopp om en trevlig säsong! /Lokalansvarig Fredrik.Banan är lagom för spel för 3 mot 3 (Vi tar emot max 14 personer i lokalen)
Det finns omklädningsrum och dusch samt gott om parkeringsplatser

Klubba kan lånas.